Dejun la conac | duminică, 6 noiembrie
Duminică, pe 6 noiembrie, vă invităm să vă bucurați de splendoarea toamnei în parcul conacului, unde vă așteptăm începând cu ora 13 la o experiență de dining în tihnă, cu un nou meniu din trei piese.

MENIU
Piept de rață afumat cu fenicul, piersică și dressing de rodie (220g)
Butterfish cu cremă de cartof dulce copt, edamame și sos de unt cu lime (350g)
Prăjitură din bezea cu nucă și cremă cu migdale (180g)
MENIU COPII
Supă cremă de legume
Grujoane de pui cu piure de cartofi copți
Prăjitură din bezea cu nucă și cremă cu migdale
PREȚ: 180 LEI / ADULT; 110 LEI / COPIL
REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE
PUTEȚI REZERVA ȘI TELEFONIC LA +40 744 378 888
SAU FOLOSIND FORMULARUL DE MAI JOS.

TUR GHIDAT
al conacului și cramei subterane
Acesta vă poartă prin toate saloanele conacului și în crama subterană și relevă povești despre istoricul nostru aristocratic și personalitățile care l-au marcat, precum și detalii arhitecturale surprinzătoare, scoase la lumină în timpul procesului de restaurare.
PREȚ
35 lei / persoană pentru participanții la dejun
62 lei / persoană pentru participanții exclusiv la tur
Program