Dejun la conac | sâmbătă, 5 iunie

Sâmbătă, pe 5 iunie, vremea revine la temperaturi agreabile, iar noi vă invităm la o nouă ediție dejun la conac, cu un meniu infuzat cu ingrediente de sezon, și să descoeriți detalii arhitecturale surprinzătoare și povești ale aristocrației de altădată în cadrul turului ghidat al conacului și al cramei subterane. Vă așteptăm cu drag, începând cu ora 13.

STARTER

 

Risotto cu sparanghel, ciuperci și creveți (150gr)

 

FEL PRINCIPAL

 

Mușchi de porc, terină de cartofi, baby morcovi și sos demiglace (180gr)

 

DESERT

 

Mousse de ciocolată cu fructe de pădure (120gr)

 

PREȚ: 160 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

MENIU COPII

 

SUPĂ

 

Cremă de legume (120gr)

 

FEL PRINCIPAL

 

Burger de vită (150gr)

 

DESERT

 

Mousse de ciocolată cu fructe de pădure (120gr)

 

PREȚ: 80 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

al conacului și cramei subterane

 

Acesta vă poartă prin toate saloanele conacului și în crama subterană și relevă povești despre istoricul nostru aristocratic și personalitățile care l-au marcat, precum și detalii arhitecturale surprinzătoare, scoase la lumină în timpul procesului de restaurare.

 

PREȚ

 

60 lei / persoană

 

 

Program

 

5 iunie | între orele 13 și 18

Întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru.

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ DOAR PE BAZĂ DE REZERVARE LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS ȘI PRIN ACHIZIȚIA ÎN PREALABIL A BILETELOR DIN MAGAZINUL NOSTRU ONLINE. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!