Dejun la conac de Sf. Andrei | marți, 30 noiembrie

Marți, pe 30 noiembrie, vă invităm să dejunați în saloanele luminoase ale conacului și să sărbătoriți Sf. Andrei cu un meniu de sezon din patru piese. Sărbătoriții vor primi din partea casei o sticlă de vin Domeniul Manasia. Povești aristocrate și detalii arhitecturale spectaculoase vă vor fi relevate în cadrul turului ghidat al conacului și al cramei subterane, ce este gratuit pentru participanții la dejun. Vă așteptăm cu drag, începând cu ora 13.

STARTER

 

Carpaccio de vită cu muștar franțuzesc,

dressing de trufe și parmezan (180gr)

 

GUSTARE CALDĂ

 

Tagliatelle cu capere, roșii, măsilne, anchois și lime (200gr)

 

FEL PRINCIPAL

 

Gambă de miel cu piure de cartofi cu trufe și sos demiglace (500gr)

 

DESERT

 

Panna cotta cu fructe de pădure (120gr)

 

DIGESTIV

 

Limoncello

 

PREȚ: 230 LEI

 

*Prețul unui meniu include

turul ghidat al conacului și cramei subterane.

 

**La cerere realizăm și meniuri de post.

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

Tur ghidat al conacului și cramei subterane

 

Acesta vă poartă prin toate saloanele conacului și în crama subterană și relevă povești despre istoricul nostru aristocratic și personalitățile care l-au marcat, precum și detalii arhitecturale surprinzătoare, scoase la lumină în timpul procesului de restaurare. Rezervările se fac pe mail la contact@domeniulmanasia.com sau telefonic la +40 744 378 888.

 

PREȚ

 

Gratuit pentru participanții la dejun

 

Program

 

30 noiembrie | cu începere la ora 15

Întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru.

CONFORM PREVEDERILOR LEGALE ÎN VIGOARE, ACCESUL LA EVENIMENT ESTE PERMIS ÎN CONDIȚIILE URMĂTOARE:

  • pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și care prezintă documentul care atestă acest lucru;
  • masca de protecție este obligatorie în interiorul conacului, exceptând zona de restaurant.

PARTICIPAREA LA DEJUN ESTE POSIBILĂ (DOAR ÎN BAZA PREZENTĂRII LA INTRARE A UNUI CERTIFICAT DE VACCINARE COVID-19) FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS SAU PRIN ACHIZIȚIA ÎN PREALABIL A BILETELOR DIN MAGAZINUL NOSTRU ONLINE. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!