Dejun la conac | duminică, 3 octombrie

Continuăm experiențele duminicale la conac și vă așteptăm cu drag pe 3 octombrie, pentru a savura un meniu de sezon și a vă bucura de soare. Veți avea parte de o experiență intima de dining pe terasa conacului și putea plimba în parcul de 2 hectare, printre arborii seculari. Vă așteptăm începând cu ora 13.

MENIU

 

STARTER

 

Ceviche de biban cu mango, avocado și lapte de cocos (200gr)

 

 

FEL PRINCIPAL

 

Piept de rață preparat sousvide, cu piure de cartofi dulci aromatizați

cu cimbrișor proaspăt și arpagic caramelizat (300gr)

 

DESERT

 

Pavlova (220gr)

 

PREȚ: 175 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

MENIU COPII

 

SUPĂ

 

Cremă de legume proaspete (250gr)

 

FEL PRINCIPAL

 

Aripioare de pui cu cartofi prăjiți (250gr)

 

DESERT

 

Pavlova (220gr)

 

PREȚ: 90 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

Accesul la Domeniul Manasia se face în baza prezentării unui certificat verde UE de vaccinare COVID și a actului de identitate, sau a unui test negativ antigen, avizat de către un medic, nu mai vechi de 48 de ore. Întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru.

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ DOAR PE BAZĂ DE REZERVARE LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS ȘI PRIN ACHIZIȚIA ÎN PREALABIL A BILETELOR DIN MAGAZINUL NOSTRU ONLINE. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!