Vizită și dejun la conac | sâmbătă și duminică, 21 și 22 mai
Sâmbătă și duminică, pe 21 și 22 mai, se anunță zile însorite, ideale pentru a dejuna pe terasa conacului, cu vedere către parcul cu arbori seculari. Vă invităm să sărbătoriți Constantin și Elena, într-un cadru aparte, departe de agitația citadină. Puteți opta pentru oricare preparat din meniul a la carte, încerca vinuri alese și descoperi povestea noastră în cadrul turului ghidat al conacului și cramei subterane. Vă așteptăm cu drag, începând cu ora 13.

STARTER
Tartar de avocado cu sfeclă roșie coaptă
Hummus cu muguri de pin
Salată Tabbouleh cu rodie
Buratta cu roșii cherry, salată rucola și pesto de busuioc
Salată Caesar cu piept de pui și dressing anchois
Salata grecească cu măsline kalamata și oregano
GUSTARE CALDĂ
Penne cu sos de roșii din grădina conacului și busuioc
Salată de caracatiță, cartofi noi și dressing de muștar cu trufe
Tagliatelle cu sos de roșii și creveți
Spagetti Carbonara
Midii cu sos de vin
FEL PRINCIPAL
Ceafă de porc marinată cu cimbrișor, gătită sous-vide, cu piure de cartofi și sos brun
Dorada cu piure de broccoli și sos de lime
Piept de rață cu legume la cuptor și sos demiglace
Antricot de vită cu terină de cartofi și sos brun
DESERT
Budincă de chia și coulis de mango
Pavlova cu fructe de pădure și cremă de mascarpone
Prăjitură din bezea cu nucă și cremă de migdale
Înghețată la cupă
REZERVAȚI TELEFONIC LA +40 744 378 888
SAU FOLOSIND FORMULARUL DE MAI JOS.

TUR GHIDAT
al conacului și cramei subterane
Acesta vă poartă prin toate saloanele conacului și în crama subterană și relevă povești despre istoricul nostru aristocratic și personalitățile care l-au marcat, precum și detalii arhitecturale surprinzătoare, scoase la lumină în timpul procesului de restaurare.
PREȚ
60 lei / persoană
Program