Dejun la conac | sâmbătă și duminică, 20 și 21 martie

După mai multe zile cu vreme capricioasă, în weekend vă invităm la conac atât sâmbătă, cât și duminică, pentru a vă bucura în tihnă de noi experiențe Domeniul Manasia, de clipe de detașare și aer curat, departe de agitația orașului. Vă întâmpinăm cu un meniu din 4 piese, iar duminică, 21 martie celebrăm preparatele cu o degustare de vin Gramofon Wine și ne delectăm în salonul de pian cu două momente artistice delicate reunite în conceptul „Pianul cu poeme” – în interpretarea Ioanei Maria Lupașcu și a Danielei Nane. Vă așteptăm cu drag începând cu ora 12.

STARTER

 

Tartar de ton

 

GUSTARE CALDĂ

 

Creveți tigru cu piure de morcovi, spranghel, porumb și ciuperci shimeji

 

FEL PRINCIPAL

 

File de porc, piure de cartofi, conopidă, baby morcovi, sos demiglace

 

SAU

 

Dorada, piure de morcovi cu sparanghel, ciuperci Shimeji, șalotă murată, porumb

 

DESERT

 

Ciocolată cu nucă de cocos și cu glazură de ciocolată rubinie

 

MENIU DE POST

 

STARTER

 

Salată bulgur cu dressing de oțet

 

GUSTARE CALDĂ

 

Legume saute cu mămăligă coaptă

 

FEL PRINCIPAL

 

Linte neagră cu legume

 

DESERT

 

Sorbet de fructe de pădure

 

PREȚ: 210/135* LEI / PERS

*meniul de post

 

 

REZERVAȚI LA TEL. +40 744 378 888

DEGUSTARE DE VIN

GRAMOFON WINE

duminică, 21 martie

 

Situată în inima uneia dintre cele mai importante zone viticole românești – Dealu Mare, crama Gramofon Wine se regăsește în apropierea orașului Urlați, printre podgoriile din jur, într-un peisaj de poveste, desprins din vremuri frumoase, un loc unic ce are o putere specială de a te rupe din lumea aglomerată de zi cu zi și de a te transpune întru-un loc de o simplicitate amuțitoare și linistititoare.

 

REZERVAȚI LA TEL. +40 744 378 888

„Pianul cu poeme”

cu Ioana Maria Lupașcu – concert pianist și Daniela Nane

DUMINICĂ, 21 MARTIE

Întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru. Vă rugăm să citiți recomandările și regulile de conduită pentru acest final de săptămână AICI.

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ DOAR PE BAZĂ DE REZERVARE LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS ȘI PRIN ACHIZIȚIA ÎN PREALABIL A BILETELOR DIN MAGAZINUL NOSTRU ONLINE. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!