Vizită și dejun la conac | sâmbătă și duminică, 16 și 17 aprilie

Vă invităm atât sâmbătă, cât și duminică, 16 și 17 aprilie, la noi experiențe aparte de dining, departe de agitația orașului. Pentru că duminică sărbătorim atât Floriile, cât și Paștele Catolic, am completat meniul a la carte cu specialități pascale, pregătite cu migală la conac, din cele mai proaspete ingrediente. Vă așteptăm cu drag, începând cu ora 13.

STARTER

 

Tartar de avocado cu sfeclă roșie coaptă (post)
Hummus cu muguri de pin (post)
Salată Tabbouleh cu rodie (post)
Salata cu spanac, fructe confiate, nuci, rodie și cous cous (post)
Buratta cu roșii cherry, salată rucola și pesto de busuioc
Salată Caesar cu piept de pui și dressing anchois
Salata grecească cu măsline kalamata și oregano

 

PASTA & RISOTTO

 

Penne cu sos de roșii din grădina conacului și busuioc
Tagliatelle cu sos de roșii și creveți
Spagetti Carbonara
Risotto cu ciuperci de pădure

 

FEL PRINCIPAL

 

Butterfish cu legume la grătar și sos de lime
Dorada cu piure de broccoli și sos de lime
Mușchiuleț de porc cu piure de cartofi și sos demiglace
Piept de rață cu legume la cuptor și sos demiglace
Antricot de vită cu terină de cartofi și sos demiglace

 

DESERT

 

Budincă de chia și coulis de mango
Plăcintă de post cu mere și scorțișoară
Pavlova cu mascarpone și fructe de pădure

 

PAȘTE

 

Borș de miel
Drob de miel cu verdețuri proaspete
Platou rece: telemea de oaie, ceapă verde, măsline, roșii, ridiche, chifteluțe, babic (2 pers)
Stufat de miel cu usturoi și ceapă verde
Cotlet de miel la grătar cu broccoli și sparanghel sote
Saramură de scrumbie la jar, cu mămăligă
Cozonac
Pască

 

REZERVAȚI TELEFONIC LA +40 744 378 888

SAU FOLOSIND FORMULARUL DE MAI JOS.

TUR GHIDAT

al conacului și cramei subterane

 

Acesta vă poartă prin toate saloanele conacului și în crama subterană și relevă povești despre istoricul nostru aristocratic și personalitățile care l-au marcat, precum și detalii arhitecturale surprinzătoare, scoase la lumină în timpul procesului de restaurare.

PREȚ

60 lei / persoană

 

Program

 

16, 17 aprilie | cu începere la orele 13, 14 și 15

PARTICIPAREA LA DEJUN ESTE POSIBILĂ FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!