Dejun la conac | sâmbătă și duminică, 12 și 13 iunie

Urmează două zile de vară în care vă puteți bucura de experiența Domeniul Manasia. Vă așteptăm pe 12 sau pe 13 iunie pentru a dejuna pe terasa conacului. Profitați de unul dintre puținele weekend-uri în care organizăm evenimente deschise pentru public în acest sezon, înainte de începerea evenimentelor private. Pășiți pe urmele aristocrației de altădată și vă veți bucura de o experiență aparte de dining, de plimbări în parcul cu arbori seculari și grădini de trandafiri sau de turul ghidat al conacului și al cramei subterane. Vă așteptăm cu drag, începând cu ora 13.

STARTER

 

Tartar de somon cu mango, castraveți, roșii uscate (130gr)

 

GUSTARE CALDĂ

 

Biban de mare cu dovlecei, hribi, morcovi murați și sos demiglace de lime (180gr)

 

FEL PRINCIPAL

 

Pulpă de rață confit, terină de cartofi, baby morcov și sos demiglace de vin (200gr)

 

DESERT

 

Mousse Souffle de ciocolată (120gr)

 

PREȚ: 180 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

MENIU COPII

 

SUPĂ

 

Cremă de legume (120gr)

 

FEL PRINCIPAL

 

Pui Panko și piure cremos de cartofi (150gr)

 

DESERT

 

Souffle de ciocolată (120gr)

 

PREȚ: 80 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

al conacului și cramei subterane

 

Acesta vă poartă prin toate saloanele conacului și în crama subterană și relevă povești despre istoricul nostru aristocratic și personalitățile care l-au marcat, precum și detalii arhitecturale surprinzătoare, scoase la lumină în timpul procesului de restaurare.

 

PREȚ

 

60 lei / persoană

 

 

Program

 

12 și 13 iunie | între orele 13 și 18

Întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru.

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ DOAR PE BAZĂ DE REZERVARE LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS ȘI PRIN ACHIZIȚIA ÎN PREALABIL A BILETELOR DIN MAGAZINUL NOSTRU ONLINE. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!