Dejun la conac | sâmbătă și duminică, 1 și 2 octombrie
Primele zile ale lunii octombrie ne răsfață cu vreme neașteptat de plăcută, ce sperăm să vă îmbie să porniți pe urmele aristocrației Bărăganului de odinioară și să aveți parte la conac de o zi ca o vacanță. Atât sâmbătă, 1 octombrie, cât și duminică, pe 2 octombrie, vă puteți bucura de o experiență aparte de dining, precum și de turul ghidat al conacului și cramei subterane. Pregătim un meniu nou, cu preparate de sezon, ce pot fi comandate a la carte și savurate alături de vinul casei. Vă așteptăm cu drag, începând cu ora 13.

MENIU À LA CARTE
Supă cremă de dovleac copt (350g) 32 lei
Carpaccio de sfeclă cu blue cheese și nuci (220g) 38 lei
Tartar de ton cu salsa de mango și susan (240g) 72 lei
Somon cu piure de broccoli (350g) 68 lei
Risotto cu hribi (350g) 48 lei
Ossobuco de miel cu piure de cartofi cu trufe (650g) 120 lei
Antricot de vită sous vide, cu cartofi dulci prăjiți (350g) 140 lei
Pulpă de rață confiată cu varză roșie, stafide și cimbrișor (350g) 72ron
Budincă cu apă de trandafir (150g) 32 lei
Pavlova (150g) 36 lei
REZERVAȚI TELEFONIC LA +40 744 378 888
SAU FOLOSIND FORMULARUL DE MAI JOS.

TUR GHIDAT
al conacului și cramei subterane
Acesta vă poartă prin toate saloanele conacului și în crama subterană și relevă povești despre istoricul nostru aristocratic și personalitățile care l-au marcat, precum și detalii arhitecturale surprinzătoare, scoase la lumină în timpul procesului de restaurare.
PREȚ
62 lei / persoană
Program