Dejun în duminica Floriilor și a Paștelui Catolic | 21 aprilie

În duminica Floriilor și a Paștelui Catolic, oferă celor dragi o zi memorabilă la conac! Vom pregăti un meniu de sărbătoare, vei avea parte de o reprezentație live Aurelian Temișan și de alte surprize. Te așteptăm cu drag să scriem un nou capitol, începând cu ora 13. #povesteacontinuă #din1839

MENIU

 

STARTER

 

Tartar de somon sălbatic și biban de mare cu spumă de lămâie și fenicul crocant

 

FEL PRINCIPAL

 

Coaste de miel cu cremă de rădăcinoase, ciuperci marinate, baby morcov stins cu cognac sos demiglace cu reducție de vin Porto

 

SAU

 

Pavé de pește dulce cu cremă de topinambur, ciuperci de pădure, sparanghel poșat, sos de unt cu lămâie și șofran

 

DESERT

 

Tartă cu mousse de ciocolată, glazură cu migdale coapte

 

 

INVITAT SPECIAL

Aurelian Temișan (LIVE)

 

Aurelian Temișan reprezintă imaginea omului complex ce își face remarcată prezența, în tot ceea ce face, prin eleganța, pasiunea și sufletul pe care îl depune.

 

Cu o voce inconfundabilă, debutând ca și cântareț de muzică ușoară, și-a depășit „zona de confort”, devenind astăzi un artist polivalent ce jonglează ușor cu “pălăria” de actor, jurat al îndrăgitului show de televiziune „Te Cunosc de Undeva”, soț, tată și, nu în ultimul rând OM.

 

Aurelian Temisan se bucură de succes pe plan muzical, fiind în topurile preferințelor tuturor românilor, în urma lansării a doua melodii (“Of, ce doare!” și “Cântă toata mahalaua”) ce induc, prin ritm și versuri, veselie, antren și voie bună. Cu o energie echilibrată, atât de caldă, pozitivă și plină de umor, el tinde “să fie omul potrivit, la locul potrivit” reușind spectaculos, la fiecare apariție, să ofere publicului exact energia de care are nevoie, îmbinând piese de referință din muzica internațională cu celebre cover-uri românești, cât și cu piese proprii.

EGG HUNT IN THE PARK

 

Pentru că în această zi este și sărbătoarea și Paștelui Catolic, noi continuăm tradiția și propunem pentru cei mai mici invitați o nouă vânătoare de ouă colorate în parcul conacului. La finalul acesteia îi vom premia pe fiecare în parte.


PREȚ: 220 lei / PERSOANĂ

______

 

REZERVĂ ȘI PLĂTEȘTE ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

Participarea este posibilă și pe bază de rezervare la adresa de mail contact@domeniulmanasia.com, la numărul de telefon +40 744 378 888 sau folosind formularul de contact de mai jos. Echipa noastră vă stă la dispoziție cu orice detaliu suplimentar și informații privind cazarea la un hotel din apropriere, precum și transferul hotel-conac-hotel.