Dejun cu Moș Crăciun | duminică, 15 decembrie

Tradițiile frumoase continuă la Domeniul Manasia, cu o nouă ediție a evenimentului preferat al copiilor. Vă invităm la conac, pentru a le oferi celor mai mici invitați amintiri de neuitat. În mansarda conacului, alături de Teatrul Mora Edutainment, vom pregăti o serie de activități de grup pentru cei mici, care vor culmina cu apariția lui Moș Crăciun. Aceștia îl vor putea cunoaște și vor primi cadouri. Nu îi neglijăm nici pe părinți, pentru care Chef Andrei Carp a pregătit un nou meniu de sezon. Vă așteptăm începând cu 12pm!

MENIU

 

Starter

 

Terină de rădăcinoase

 

Fel Principal

 

Curcan cu texturi de morcov și țelină

 

Desert

 

Mousse de ciocolată albă, scorțișoară și clementine confiate

 

Preț meniu: 150 lei / persoană


 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

Anul acesta cei mici vor putea lua masa în mansarda conacului unde vor participa la activități interactive de grup imaginate de Teatrul Mora și se vor bucura de vizita lui Moș Crăciun.

BUFET COPII

 

Supă

 

Supă cremă de legume și crutoane

 

Fel principal

 

Gujoane de pui cu piure cremos de cartofi

Pizza Quattro Stagioni

 

Desert & Apă

 

Brioșe cu mere caramelizate și scorțișoară

 

Preț meniu: 90 lei / copil

CADOURI DE LA MOȘ CRĂCIUN

 

Ca și în cadrul edițiilor precedente, cei mici vor primi cadouri surpriză de la Moș Crăciun. Pentru a ne asigura că acestea vor fi potrivite fiecăruia dintre copii, este esențial ca în momentul în care efectuați o rezervare să ne comunicați numele și vârsta copilului.

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ ȘI PE BAZĂ DE REZERVARE LA ADRESA DE MAIL CONTACT@DOMENIULMANASIA.COM, LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!