Dejun cu miros de mere coapte | duminică, 25 noiembrie

Deși am avut parte de primii fulgi de nea, toamna încă ne răsfață cu ale sale arome și cu căldura preparatelor proaspăt scoase din cuptor. Dedicăm această ediție de dejun la conac mirosului de mere coapte și te invităm să savurezi un nou meniu de sezon, în cadrul căruia te vei bucura de un preparat clasic franțuzesc: Tarte Tatin, precum și de prospețimea Beaujolais Nouveau – cel mai nou vin din regiunea cu același nume, a cărui lansare sărbătorește, tradițional, roadele pământului.  Te așteptăm începând cu ora 13!

MENIU

 

GUSTARE CALDĂ

 

Ciuperci de pădure soté, ou de țară poșat, coppa di Parma crocantă, chips de usturoi, sos pequios

 

FEL PRINCIPAL

 

Pavé de șalău de Dunăre, compresie de legume, sparanghel sotat in unt noisette, sos de unt cu lămaie

 

SAU

 

Pulpă de rață confit, cartofi dauphinoise, morcov stins cu cognac, foi de echalotte marinate, sos demiglace cu infuzie de hribi

 

DESERT

 

Tarte Tatin cu mere și mousse de vanilie

 

 

PREȚ: 180 LEI / PERSOANĂ
Rezervă și plătește online
Bilete Domeniul Manasia

MENIU DE POST

 

GUSTARE CALDĂ

 

Risotto cu ciuperci și chipsuri de legume tomnatice

 

FEL PRINCIPAL

 

Tagliatelle cu trufe

 

DESERT

 

Tartă cu mere

 

 

PREȚ: 150 LEI / PERSOANĂ
Rezervă și plătește online
Bilete Domeniul Manasia

Turul ghidat al conacului vă este oferit din partea casei la achiziționarea meniurilor.

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ ȘI PE BAZĂ DE REZERVARE LA ADRESA DE MAIL CONTACT@DOMENIULMANASIA.COM, LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!








No Comments

Post a Comment