
20/11/2018
In
Evenimente
Dejun cu miros de mere coapte | duminică, 25 noiembrie
Deși am avut parte de primii fulgi de nea, toamna încă ne răsfață cu ale sale arome și cu căldura preparatelor proaspăt scoase din cuptor. Dedicăm această ediție de dejun la conac mirosului de mere coapte și te invităm să savurezi un nou meniu de sezon, în cadrul căruia te vei bucura de un preparat clasic franțuzesc: Tarte Tatin, precum și de prospețimea Beaujolais Nouveau – cel mai nou vin din regiunea cu același nume, a cărui lansare sărbătorește, tradițional, roadele pământului. Te așteptăm începând cu ora 13!
MENIU
GUSTARE CALDĂ
Ciuperci de pădure soté, ou de țară poșat, coppa di Parma crocantă, chips de usturoi, sos pequios
FEL PRINCIPAL
Pavé de șalău de Dunăre, compresie de legume, sparanghel sotat in unt noisette, sos de unt cu lămaie
SAU
Pulpă de rață confit, cartofi dauphinoise, morcov stins cu cognac, foi de echalotte marinate, sos demiglace cu infuzie de hribi
DESERT
Tarte Tatin cu mere și mousse de vanilie
PREȚ: 180 LEI / PERSOANĂ
Rezervă și plătește online

MENIU DE POST
GUSTARE CALDĂ
Risotto cu ciuperci și chipsuri de legume tomnatice
FEL PRINCIPAL
Tagliatelle cu trufe
DESERT
Tartă cu mere
No Comments