Dejun la conac | duminică, 8 noiembrie

Duminică, pe 8 noiembrie, vă invităm să evadați din orașul aglomerat și să vă bucurați de culorile toamnei în parcul de 2 hectare al conacului. Vă așteptăm cu un nou meniu din 4 piese, ce va surprinde prin varietatea ingredientelor îmbinate cu pricepere – pe care îl puteți savura pe terasa încălzită a conacului. Și pentru că avem nevoie cât mai multe momente de bucurie, cei ce își serbează onomastica de Mihail și Gravril vor primi din partea casei o sticlă de Crisecco. Vă așteptăm cu drag, începând cu ora 13.

 

Vă asigurăm că întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru. Din acest motiv, servirea preparatelor se va face pe terasa conacului, unde avem și încălzitoare, cu posibilitatea de a păstra câteva locuri și în interiorul conacului.

GUSTARE RECE

 

Tataki de vită cu sos ponzu (120gr)

 

GUSTARE CALDĂ

 

Creveți la grătar cu dovleac, sparanghel,

ciuperci Shimeji, varză de Bruxelles (130gr)

 

FEL PRINCIPAL

 

Piept de rață cu smochine confiate în vin,

baby morcovi, anghinare, broccoli  (150gr)

 

DESERT

 

Mille-feuille cu sorbet de fructe de pădure (120gr)

 

PREȚ: 180 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

PENTRU SĂRBĂTORIȚI

 

Cei ce își serbează onomastica de Mihail și Gavril vor primi din partea casei o sticlă de Crisecco.

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

Întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru. Vă rugăm să citiți recomandările și regulile de conduită pentru acest final de săptămână AICI.

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ DOAR PE BAZĂ DE REZERVARE LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS ȘI PRIN ACHIZIȚIA ÎN PREALABIL A BILETELOR DIN MAGAZINUL NOSTRU ONLINE. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!