Dejun la conac | duminică, 7 iunie

În duminica de Rusalii, pe 7 iunie, reluăm experiențele duminicale pe terasa conacului. Vă invităm într-un cadru discret și relaxat, să vă bucurați de o zi de sărbătoare departe de agitația orașului și să savurați un meniu savuros din trei piese, alături de un pahar de vin bun. Vă asigurăm că echipa noastră respectă toate regulile de siguranță și vă așteptăm începând cu ora 13.

MENIU

 

STARTER

 

Ceviche de păstrăv cu texturi de roșii, castravete și wasabi

 

FEL PRINCIPAL

 

Mușchiuleț de porc  cu topinambur, piure de vânătă,

conopidă murată și sos demiglace cu muștar

 

DESERT

 

Tartă cu lychee și capșune

 

PREȚ: 160 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

Întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru. Vă rugăm să citiți recomandările și regulile de conduită pentru acest final de săptămână AICI.

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ DOAR PE BAZĂ DE REZERVARE LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS ȘI PRIN ACHIZIȚIA ÎN PREALABIL A BILETELOR DIN MAGAZINUL NOSTRU ONLINE. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!