Dejun la conac | duminică, 4 aprilie

Suntem bucuroși că anul acesta putem continua tradiția servirii mesei din duminica Paștelui Catolic la conac, alături de invitații noștri. Am pregătit un meniu de sărbătoare, bogat în ingrediente de sezon, integrate cu mâiestrie în 4 preparate delicioase. Pentru cei mai mici dintre oaspeții noștri vom organiza o nouă vânătoare de ouă colorate în parcul conacului, ascunse de noi în fiecare cotlon. Vă așteptăm cu drag începând cu ora 12.

 

Pentru siguranța oaspeților și a echipei noastre, vă asigurăm că respectăm cu strictețe regulile pentru prevenirea și răspândirea COVID-19. În contextul creșterii numărului de cazuri, vom efectua înainte de intrarea în conac teste rapide într-un spațiu special amenajat.

STARTER

 

Terina de foie gras cu pâine prăjită, sfeclă roșie,

salată mixtă și mousse de brânză (120gr)

 

GUSTARE CALDĂ

 

Risotto de primăvară cu leurdă, spanac și creveți (180gr)

 

FEL PRINCIPAL

 

Cotlete de miel in crustă de ierburi, brocoli, piure de țelină,

șalotă, sparanghel și sos demiglace dulce (200gr)

 

DESERT

 

Mousse de rubarbă verde (120gr)

 

PREȚ: 235 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

MENIU DE POST

 

STARTER

 

Salată de cartofi, ridiche roșie, mazăre verde, ceapă de primăvară,

rădăcină de sfeclă, salată mixtă, sos de muștar, reductie balsamică (120gr)

 

GUSTARE CALDĂ

 

Supă cremă de legume (180gr)

 

FEL PRINCIPAL

 

Ardei gras umplut cu orez, ciuperci, ceapă, morcovi și roșii (200gr)

 

DESERT

 

Plăcintă de mere (120gr)

 

PREȚ MENIU: 160 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

al conacului și cramei subterane

 

Acesta vă poartă prin toate saloanele conacului și în crama subterană și relevă povești despre istoricul nostru aristocratic și personalitățile care l-au marcat, precum și detalii arhitecturale surprinzătoare, scoase la lumină în timpul procesului de restaurare. Duminica aceasta beneficiați de o reducere de 50%.

 

Preț

 

30 lei / adult

15 lei / copil sau pensionar

 

 

Program

 

4 aprilie | între orele 12 și 17

Întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru. Pentru siguranța oaspeților și a personalului nostru, efectuăm teste rapide pentru fiecare persoană, înainte de intrarea în conac. Durata de așteptare a rezultatului este de 7 min.

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ DOAR PE BAZĂ DE REZERVARE LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS ȘI PRIN ACHIZIȚIA ÎN PREALABIL A BILETELOR DIN MAGAZINUL NOSTRU ONLINE. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!