Dejun la conac si degustare de spumante Cricova | duminică, 30 august

În ultima duminică a lunii august, vă invităm la conac pentru o nouă experiență de dining în 4 acte, celebrată de o degustare de vinuri spumante Cricova și răcorită cu coktailuri de vară. Vă așteptăm pe 30 august, începând cu orele 13.

STARTER

 

Somon tartar cu mango și ierburi aromatice (130gr)

 

GUSTARE CALDĂ

 

Piept de rață, morcov, ciuperci shimeji,

porumb baby, sos de vin roșu (130gr)

 

FEL PRINCIPAL

 

Biban de mare marinat, pepene blanșat,

piure de dovleac, broccoli,

morcovi baby și sos yuzu (150gr)

 

DESERT

 

Cheesecake și sorbet de mango (120gr)

 

PREȚ: 185 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

DEGUSTARE DE VINURI SPUMANTE

ora 13:30

 

Pe bună dreptate, denumită „Perla vinificaţiei moldave” – “Cricova” reprezintă un Complex Subteran unic, care s-a remarcat în întreaga lume pentru labirinturile sale imense şi pentru vinurile sale excelente. Vinurile de la Cricova își încep viața pe podgoriile pitoreşti din centrul și sudul Moldovei. Patru sortimente au fost alese special pentru a fi asociate fiecărui preparat culinar din meniul nostru.

Cuvee Prestige Alb brut

Blanc de Noir extra brut

Clasic Brut Rose

Lacrima Dulce Rose demidulce

 

1 cocktail la alegere pe bază de spumant Crisecco

 

Aperol Spritz

Hugo

Mimosa

 

 

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

Întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru. Vă rugăm să citiți recomandările și regulile de conduită pentru acest final de săptămână AICI.

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ DOAR PE BAZĂ DE REZERVARE LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS ȘI PRIN ACHIZIȚIA ÎN PREALABIL A BILETELOR DIN MAGAZINUL NOSTRU ONLINE. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!