Dejun la conac | sâmbătă, 3 aprilie

Sămbătă, vă invităm la o nouă experiență de dining la conac. Puteți opta pentru un meniu din 3 sau 4 piese sau alege varianta vegană – ce suntem convinși că vă va impresiona. Organizăm și turul ghidat al conacului și al cramei subterane pentru cei care vor să descopere povești aristocrate seculare și detalii arhitecturale scoase la lumină în timpul procesului de restaurare. Vă așteptăm cu drag sâmbătă, începând cu ora 12.

 

Pentru siguranța oaspeților și a echipei noastre, vă asigurăm că respectăm cu strictețe regulile pentru prevenirea și răspândirea COVID-19. În contextul creșterii numărului de cazuri, vom efectua înainte de intrarea în conac teste rapide într-un spațiu special amenajat.

STARTER

 

Tartar de ton cu salată mixtă, avocado și sos asiatic (120gr)

 

*GUSTARE CALDĂ

 

Dorada, piure de brocoli, murături, ciuperci confiate

și sos demiglace de pește (180gr)

 

FEL PRINCIPAL

 

Filet de porc, creveți, piure de țelină, baby morcovi,

boabe de muștar murate, roșii cherry și sos demiglace (200gr)

 

DESERT

 

Tort Arancia (120gr)

 

*Gustarea caldă nu este inclusă în meniul de 3 piese.

PREȚ MENIU 3 PIESE: 170 LEI

PREȚ MENIU 4 PIESE: 200 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

MENIU DE POST

 

STARTER

 

Salată de cartofi, ridiche roșie, mazăre verde, ceapă de primăvară,

rădăcină de sfeclă, salată mixtă, sos de muștar, reductie balsamică (120gr)

 

GUSTARE CALDĂ

 

Supă cremă de legume (180gr)

 

FEL PRINCIPAL

 

Ardei gras umplut cu orez, ciuperci, ceapă, morcovi și roșii (200gr)

 

DESERT

 

Plăcintă de mere (120gr)

 

PREȚ MENIU: 160 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

al conacului și cramei subterane

 

Acesta vă poartă prin toate saloanele conacului și în crama subterană și relevă povești despre istoricul nostru aristocratic și personalitățile care l-au marcat, precum și detalii arhitecturale surprinzătoare, scoase la lumină în timpul procesului de restaurare. Sâmbăta aceasta aplicăm o reducere de 50% la prețul pentru turul ghidat.

 

Preț

 

30 lei / persoană

15 lei / pensionari și copii

 

Program

 

3 aprilie | între orele 12 și 17

Întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru. Pentru siguranța oaspeților și a personalului nostru, efectuăm teste rapide pentru fiecare persoană, înainte de intrarea în conac. Durata de așteptare a rezultatului este de 7 min. Vă mulțumim pentru înțelegere.

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ DOAR PE BAZĂ DE REZERVARE LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS ȘI PRIN ACHIZIȚIA ÎN PREALABIL A BILETELOR DIN MAGAZINUL NOSTRU ONLINE. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!