Dejun la conac | duminică, 28 martie
Duminică se anunță o superbă zi de primăvară, ideală pentru o escapadă în afara orașului. Vă invităm să dejunați în tihnă, să vă bucurați de aer curat și plimbări în parcul nostru de 2 hectare sau să pășiți pe urmele aristocrației de altădată în cadrul turului ghidat al conacului și al cramei subterane. Pregătim un meniu de sărbătoare – căci este și duminica dinaintea Paștelui catolic și gătim vegan pentru cei ce țin post. Vă așteptăm cu drag începând cu ora 12.
Pentru siguranța oaspeților și a echipei noastre, vă asigurăm că respectăm cu strictețe regulile pentru prevenirea și răspândirea COVID-19. În contextul creșterii numărului de cazuri, vom efectua înainte de intrarea în conac teste rapide într-un spațiu special amenajat.

STARTER
Carpaccio de ton, salsa de ceapă, sos de oțet,
salată mixtă cu reductie balsamică (120gr/65 lei)
GUSTARE CALDĂ
Creveti Tiger, ceapă, ouă, piure de brocoli,
baby morcov, sos de portocale cu unt și lămâie (180gr/70 lei)
FEL PRINCIPAL
Biban de mare, piure de cartofi dulci, șalotă,
sparanghel, sos demiglace de pește și lămâie (200gr/75 lei)
DESERT
Tort de portocale (120gr/30 lei)
Preparatele pot fi comandate și à la carte.
PREȚ SET MENIU: 235 LEI
REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE
MENIU DE POST
Disponibil la cerere
STARTER
Salată cu bulgur, castravete, morcov, avocado, roșii cherry (120gr/30 lei)
GUSTARE CALDĂ
Legume sotate cu mamaligă coaptă (180gr/40 lei)
FEL PRINCIPAL
Ardei gras umplut cu orez, ciuperci, ceapă, morcovi și roșii (200gr/45 lei)
DESERT
Plăcintă de mere (120gr/20 lei)
PREȚ SET MENIU: 170 LEI

al conacului și cramei subterane
Acesta vă poartă prin toate saloanele conacului și în crama subterană și relevă povești despre istoricul nostru aristocratic și personalitățile care l-au marcat, precum și detalii arhitecturale surprinzătoare, scoase la lumină în timpul procesului de restaurare.
Preț
gratuit pentru oaspeții zilei
Program
28 martie | între orele 12 și 17

Întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru. Pentru siguranța oaspeților și a personalului nostru, efectuăm teste rapide pentru fiecare persoană, înainte de intrarea în conac. Durata de așteptare a rezultatului este de 7 min.