Dejun la conac | duminică, 28 martie

Duminică se anunță o superbă zi de primăvară, ideală pentru o escapadă în afara orașului. Vă invităm să dejunați în tihnă, să vă bucurați de aer curat și plimbări în parcul nostru de 2 hectare sau să pășiți pe urmele aristocrației de altădată în cadrul turului ghidat al conacului și al cramei subterane. Pregătim un meniu de sărbătoare – căci este și duminica dinaintea Paștelui catolic și gătim vegan pentru cei ce țin post. Vă așteptăm cu drag începând cu ora 12.

 

Pentru siguranța oaspeților și a echipei noastre, vă asigurăm că respectăm cu strictețe regulile pentru prevenirea și răspândirea COVID-19. În contextul creșterii numărului de cazuri, vom efectua înainte de intrarea în conac teste rapide într-un spațiu special amenajat.

STARTER

 

Carpaccio de ton, salsa de ceapă, sos de oțet,

salată mixtă cu reductie balsamică (120gr/65 lei)

 

GUSTARE CALDĂ

 

Creveti Tiger, ceapă, ouă, piure de brocoli,

baby morcov, sos de portocale cu unt și lămâie (180gr/70 lei)

 

FEL PRINCIPAL

 

Biban de mare, piure de cartofi dulci, șalotă,

sparanghel, sos demiglace de pește și lămâie (200gr/75 lei)

 

DESERT

 

Tort de portocale (120gr/30 lei)

 

Preparatele pot fi comandate și à la carte.

PREȚ SET MENIU: 235 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

MENIU DE POST

Disponibil la cerere

 

STARTER

 

Salată cu bulgur, castravete, morcov, avocado, roșii cherry (120gr/30 lei)

 

GUSTARE CALDĂ

 

Legume sotate cu mamaligă coaptă (180gr/40 lei)

 

FEL PRINCIPAL

 

Ardei gras umplut cu orez, ciuperci, ceapă, morcovi și roșii (200gr/45 lei)

 

DESERT

 

Plăcintă de mere (120gr/20 lei)

 

PREȚ SET MENIU: 170 LEI

al conacului și cramei subterane

 

Acesta vă poartă prin toate saloanele conacului și în crama subterană și relevă povești despre istoricul nostru aristocratic și personalitățile care l-au marcat, precum și detalii arhitecturale surprinzătoare, scoase la lumină în timpul procesului de restaurare.

 

Preț

 

gratuit pentru oaspeții zilei

 

Program

 

28 martie | între orele 12 și 17

Întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru. Pentru siguranța oaspeților și a personalului nostru, efectuăm teste rapide pentru fiecare persoană, înainte de intrarea în conac. Durata de așteptare a rezultatului este de 7 min.

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ DOAR PE BAZĂ DE REZERVARE LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS ȘI PRIN ACHIZIȚIA ÎN PREALABIL A BILETELOR DIN MAGAZINUL NOSTRU ONLINE. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!