Dejun la conac | sâmbătă, 27 martie

După o lungă așteptare, ultima sâmbătă a lunii martie se anunță însorită la Domeniul Manasia și cu temperaturi agreabile pentru o zi memorabilă departe de agitația orașului. Vă așteptăm cu un nou meniu din 4 piese dar și cu o opțiune vegană, cu povești aristocrate și aer curat în parcul cu arbori seculari și alei pietruite. Vă așteptăm cu drag sâmbătă, începând cu ora 12.

 

Pentru siguranța oaspeților și a echipei noastre, vă asigurăm că respectăm cu strictețe regulile pentru prevenirea și răspândirea COVID-19. În contextul creșterii numărului de cazuri, vom efectua înainte de intrarea în conac teste rapide într-un spațiu special amenajat.

STARTER

 

Ton gătit usor, cu seminte de susan, salată mixtă,

mousse de brânză cu sos ponzu (120gr/50 lei)

 

GUSTARE CALDĂ

 

Dorada cu piure de brocoli, baby morcov,

anghinare și sos demiglace de mere (180gr/65 lei)

 

FEL PRINCIPAL

 

Filet de porc, creveți de tigru, piure de țelină, brocoli,

semințe de muștar murate, roșii cherry

și sos de căpșuni demiglace (200gr/70 lei)

 

DESERT

 

Mousse de cocos cu glazură de ciocolată Ruby (120gr/25 lei)

 

Preparatele pot fi comandate și à la carte.

PREȚ SET MENIU: 205 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

MENIU DE POST

Disponibil la cerere

 

STARTER

 

Salată cu bulgur, castravete, morcov, avocado, roșii cherry (120gr/30 lei)

 

GUSTARE CALDĂ

 

Legume sotate cu mamaligă coaptă (180gr/40 lei)

 

FEL PRINCIPAL

 

Ardei gras umplut cu orez, ciuperci, ceapă, morcovi și roșii (200gr/45 lei)

 

DESERT

 

Plăcintă de mere (120gr/20 lei)

 

PREȚ SET MENIU: 170 LEI

al conacului și cramei subterane

 

Acesta vă poartă prin toate saloanele conacului și în crama subterană și relevă povești despre istoricul nostru aristocratic și personalitățile care l-au marcat, precum și detalii arhitecturale surprinzătoare, scoase la lumină în timpul procesului de restaurare. Sâmbăta aceasta aplicăm o reducere de 50% la prețul pentru turul ghidat.

 

Preț

 

30 lei / persoană

15 lei / pensionari și copii

 

Program

 

27 martie | între orele 12 și 17

Întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru. Pentru siguranța oaspeților și a personalului nostru, efectuăm teste rapide pentru fiecare persoană, înainte de intrarea în conac. Durata de așteptare a rezultatului este de 7 min. Vă mulțumim pentru înțelegere.

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ DOAR PE BAZĂ DE REZERVARE LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS ȘI PRIN ACHIZIȚIA ÎN PREALABIL A BILETELOR DIN MAGAZINUL NOSTRU ONLINE. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!