Dejun la conac | duminică, 25 octombrie

Duminică, vă invităm să profitați de temperaturile extrem agreabile ale lunii octombrie și să porniți pe urmele aristocrației de altădată, pentru o nouă escapadă în afara orașului. Pregătim un nou meniu de sezon din patru piese, experiență culinară ce se încheie cu un mousse delicios glazurat cu ciocolată rubinie. Cei ce își serbează onomastica de Sf. Dumitru vor primi din partea casei o sticlă de Crisecco. Vă așteptăm cu drag, pe 25 octombrie, începând cu ora 12.

 

Vă asigurăm că întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru. Din acest motiv, servirea preparatelor se va face pe terasa conacului, unde avem și încălzitoare.

GUSTARE RECE

 

Carpaccio de vită cu dressing de trufe,

sos de ceapă și salată mixtă (120gr)

 

GUSTARE CALDĂ

 

Mușchiuleț de porc cu fasole boabe, sparanghel,

ceapă eșalot murată și sos demiglace (130gr)

 

FEL PRINCIPAL

 

Dorada la grătar cu piure de conopidă și baby morcovi,

conopidă murată, ciuperci și sos de lemon grass (150gr)

 

DESERT

 

Mousse de ciocolată cu fructe de pădure,

glazurat cu ciocolata rubinier (120gr)

 

PREȚ: 180 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

PENTRU SĂRBĂTORIȚI

 

Cei ce își serbează onomastica de Sf. Dumitru vor primi din partea casei o sticlă de Crisecco.

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

Întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru. Vă rugăm să citiți recomandările și regulile de conduită pentru acest final de săptămână AICI.

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ DOAR PE BAZĂ DE REZERVARE LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS ȘI PRIN ACHIZIȚIA ÎN PREALABIL A BILETELOR DIN MAGAZINUL NOSTRU ONLINE. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!