Dejun la conac | duminică, 22 noiembrie

Pe 22 noiembrie vă invităm să savurați un nou meniu din patru piese, realizat cu măiestrie de Chef Phursang Lama, ce folosește tehnici variate de preparare pentru a scoate în evidență gustul și textura aparte a fiecărui sortiment de pește. Dejunul va avea loc interiorul conacului, în saloanele de la ambele etaje cu tavane înalte. Pentru siguranța oaspeților noștri și în vederea respectării tuturor normelor în vigoare, am restrâns numărul participanților. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag duminică, începând cu ora 13.

 

Vă asigurăm că întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru.

STARTER

 

Creveți în crustă Panko, ton cu aripioare galbene,

salată mixtă cu sos ponzu (120gr)

 

GUSTARE CALDĂ

 

Lup de mare, sparanghel, morcovi, ciuperci shimeji,

varză de Bruxelles și piure de cartofi (130gr)

 

FEL PRINCIPAL

 

Ruladă din piept de curcan, broccoli, morcovi,

sos de arahide și pătrunjel (150gr)

 

DESERT

 

Tort de ciocolată cu fructe proaspete de pădure (120gr)

 

PREȚ: 180 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

DIN PARTEA CASEI

 

Fiecare invitat va primi un digestiv din partea casei.

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

Întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru. Vă rugăm să citiți recomandările și regulile de conduită pentru acest final de săptămână AICI.

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ DOAR PE BAZĂ DE REZERVARE LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS ȘI PRIN ACHIZIȚIA ÎN PREALABIL A BILETELOR DIN MAGAZINUL NOSTRU ONLINE. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!