Dejun la conac | duminică, 21 iunie

Vă invităm la o nouă experiență desăvârșită de dining, duminică – 21 iunie, pe terasa conacului. Tot ce trebuie să faceți este să porniți pe drumul vechi spre mare, pe urmele aristocrației de altădată. Odată ajunși aici, veți putea descoperi povestea noastră seculară în cadrul turului ghidat al conacului și al cramei subterane și savura în tihnă un meniu din 3 piese, alături de un pahar de vin bun. Vă așteptăm începând cu ora 13.

MENIU

 

STARTER

 

Mousse de brânză cu roșii, floare de dovleac și castraveți

 

FEL PRINCIPAL

 

Biban de mare, piure de țelină afumat cu reducție de vin roșu și bacon,

chips de usturoi, spumă de lămâie

 

DESERT

 

Tort de zmeură

 

PREȚ: 160 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

Întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru. Vă rugăm să citiți recomandările și regulile de conduită pentru acest final de săptămână AICI.

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ DOAR PE BAZĂ DE REZERVARE LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS ȘI PRIN ACHIZIȚIA ÎN PREALABIL A BILETELOR DIN MAGAZINUL NOSTRU ONLINE. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!