Dejun la conac si degustare de vinuri Cricova | sâmbătă & duminică, 15 & 16 august

În miez de august, vă invităm să vă lăsați inspirați de echilibrul obținut prin îmbinarea armonioasă dintre modern și tradițional, în cadrul uneia dintre cele două experiențe de dining pe care le-am pregătit. Descoperiți savoarea gusturilor a patru preparate culinare moderne, potențate de răcoarea vinurilor cramei Cricova – cu o tradiție în vinificație de aproape 70 de ani. Alegeți să sărbătoriți Sântămăria într-un cadru contemporan, pe terasa conacului nostru cu o poveste seculară. Apreciați fiecare moment ce a trecut, lăsați în urmă agitația orașului și bucurați-vă în tihnă de prezent. Vă așteptăm sâmbătă și duminică, pe 15 și 16 august, începând cu orele 13.

STARTER

 

Somon gravlax marinat cu sfeclă și ierburi aromatice,

mousse de brânză de capră cu rucola, sos de morcov afumat,

castraveți murati și dressing de nuci

 

GUSTARE CALDĂ

 

Creveti tiger, piure de dovleac, broccoli,

porumb baby, ulei de ierburi și demiglace de yuzu

 

FEL PRINCIPAL

 

Biban de mare marinat, piure de zucchini și spanac,

sos de sfeclă murată și pepene verde, morcovi baby,

ulei de ierburi aromatice și sos de pește

 

DESERT

 

Pere pe pat de ghimbir, cremă de miere și sorbet de pere

 

PREȚ: 165 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

WINE PAIRING

 

Pe bună dreptate, denumită „Perla vinificaţiei moldave” – “Cricova” reprezintă un Complex Subteran unic, care s-a remarcat în întreaga lume pentru labirinturile sale imense şi pentru vinurile sale excelente. Vinurile de la Cricova își încep viața pe podgoriile pitoreşti din centrul și sudul Moldovei. Patru sortimente au fost alese special pentru a fi asociate fiecărui preparat culinar din meniul nostru.

STARTER CU CRICOVA BRUT ALB

 

Spumantul cu gust expresiv, cremos este obținut din recolta timpurie a soiurilor clasice europene Chardonnay & Pinot Noir, de pe podgoriile proprii din sudul și centrul Moldovei, ulterior vinificat după metoda clasică franceză.

 

GUSTARE CALDĂ ALĂTURI DE CRICOVA PINOT GRIGIO

 

Obținut din struguri recoltați din propriile podgorii din regiunea Valul lui Traian, din sudul Republicii Moldova. Este un vin ușor, proaspăt și viu. Gust – elegant, onctuos. Miros – Lemongrass, grapefruit, flori de portocale.

 

FEL PRINCIPAL ACOMPANIAT DE ROSE DE CRICOVA

 

Este obținut printr-un proces special, numit criomacerare, ce presupune răcirea mustuielii pentru a păstra aromele fine și gustul echilibrat. Gust – Ușor, echilibrat, post gust mediu spre lung, Miros – Pomușoare, căpșune, trandafir, afine.

 

DESERT CELEBRAT DE LACRIMA DULCE

 

Spumantul se distinge prin culoarea sa aurie şi buchetul dezvoltat, suplinit de gustul proaspăt al bobiţei răscoapte. Gust – dulceag, moale, fin. Miros – Ananas, dulceaţă de caise, miere.

 

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

Întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru. Vă rugăm să citiți recomandările și regulile de conduită pentru acest final de săptămână AICI.

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ DOAR PE BAZĂ DE REZERVARE LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS ȘI PRIN ACHIZIȚIA ÎN PREALABIL A BILETELOR DIN MAGAZINUL NOSTRU ONLINE. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!