Dejun la conac si degustare de vinuri Cricova | sâmbătă & duminică, 15 & 16 august
În miez de august, vă invităm să vă lăsați inspirați de echilibrul obținut prin îmbinarea armonioasă dintre modern și tradițional, în cadrul uneia dintre cele două experiențe de dining pe care le-am pregătit. Descoperiți savoarea gusturilor a patru preparate culinare moderne, potențate de răcoarea vinurilor cramei Cricova – cu o tradiție în vinificație de aproape 70 de ani. Alegeți să sărbătoriți Sântămăria într-un cadru contemporan, pe terasa conacului nostru cu o poveste seculară. Apreciați fiecare moment ce a trecut, lăsați în urmă agitația orașului și bucurați-vă în tihnă de prezent. Vă așteptăm sâmbătă și duminică, pe 15 și 16 august, începând cu orele 13.

STARTER
Somon gravlax marinat cu sfeclă și ierburi aromatice,
mousse de brânză de capră cu rucola, sos de morcov afumat,
castraveți murati și dressing de nuci
GUSTARE CALDĂ
Creveti tiger, piure de dovleac, broccoli,
porumb baby, ulei de ierburi și demiglace de yuzu
FEL PRINCIPAL
Biban de mare marinat, piure de zucchini și spanac,
sos de sfeclă murată și pepene verde, morcovi baby,
ulei de ierburi aromatice și sos de pește
DESERT
Pere pe pat de ghimbir, cremă de miere și sorbet de pere
PREȚ: 165 LEI
REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE
WINE PAIRING
Pe bună dreptate, denumită „Perla vinificaţiei moldave” – “Cricova” reprezintă un Complex Subteran unic, care s-a remarcat în întreaga lume pentru labirinturile sale imense şi pentru vinurile sale excelente. Vinurile de la Cricova își încep viața pe podgoriile pitoreşti din centrul și sudul Moldovei. Patru sortimente au fost alese special pentru a fi asociate fiecărui preparat culinar din meniul nostru.

STARTER CU CRICOVA BRUT ALB
Spumantul cu gust expresiv, cremos este obținut din recolta timpurie a soiurilor clasice europene Chardonnay & Pinot Noir, de pe podgoriile proprii din sudul și centrul Moldovei, ulterior vinificat după metoda clasică franceză.
GUSTARE CALDĂ ALĂTURI DE CRICOVA PINOT GRIGIO
Obținut din struguri recoltați din propriile podgorii din regiunea Valul lui Traian, din sudul Republicii Moldova. Este un vin ușor, proaspăt și viu. Gust – elegant, onctuos. Miros – Lemongrass, grapefruit, flori de portocale.
FEL PRINCIPAL ACOMPANIAT DE ROSE DE CRICOVA
DESERT CELEBRAT DE LACRIMA DULCE
Spumantul se distinge prin culoarea sa aurie şi buchetul dezvoltat, suplinit de gustul proaspăt al bobiţei răscoapte. Gust – dulceag, moale, fin. Miros – Ananas, dulceaţă de caise, miere.
REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru. Vă rugăm să citiți recomandările și regulile de conduită pentru acest final de săptămână AICI.