Bufet la Domeniul Manasia

Cum să organizezi o petrecere de Crăciun reușită pentru angajați

1.     Alege cea mai bună locație pentru petrecerea de Crăciun

Angajații tăi  merită o petrecere de Crăciun reușită. Trebuie să fie mai mult decât biroul, sala de consiliu sau cel mai apropiat pub. Fă din petrecerea de Crăciun un eveniment memorabil pe care să-l aștepte și anul viitor. Să nu-l perceapă ca pe o obligație de serviciu.

2.     Lasă-ți angajații să se dezlănțuie

Oferă-le cele mai bune vinuri și cea mai gustoasă masă. Poate fi un dejun copios sau un bufet pregătit de un Chef, dar fă-l memorabil. Încearcă, măcar de Crăciun, să rupi monotonia cutiilor de pizza comandate în restul anului.

3.     Alege o temă, astfel încât să dai culoare petrecerii de Crăciun

În acest fel vei reuși să construiești în jurul ei. Să armonizezi conceptul cu specificul firmei tale, cu oamenii cu ceea ce dorești să obții în urma petrecerii.

4.     Muzica și momentele de entertainment

Muzica este esențială la orice petrecere. Un DJ profesionist va ști să încingă atmosfera. Un moment de Stand-up Comedy tematic poate să destindă atmosfera. Un interpret în vogă este o alegere bună, mai ales dacă ați avut un an productiv.

5.     Petrecere de Crăciun pentru angajați și pentru familiile lor

Poți face petrecerea de Crăciun cu angajați, cu familiile lor, cu Moș Crăciun pentru cei mici. În acest fel vei construi o familie extinsă.

6.     Premiază-ți cei mai buni angajați

Petrecerea de Crăciun este un moment foarte bun să-ți premiezi și să-ți motivezi angajații. Criteriile le cunoști și singur. Cel mai performant om de vânzări, cel mai creativ…, cel mai vechi angajat etc. Poți face diplome, poți semna cecuri, poți face obiecte personalizate care să aibă o semnificație.

7.     Alege să faci petrecerea de Crăciun în timpul săptămânii, nu în weekend

Luați-vă o zi liberă pentru a veni la petrecere odihniți și pentru a percepe ziua ca pe o sărbătoare nu ca pe o obligație post job. Petrecerea de Crăciun să fie ziua de distracție.

8.     Secret Santa

Fiecare angajat poate să fie Moș Crăciun pentru un coleg. Să afle ce îi face plăcere respectivului coleg și să-i facă un cadou. Ce coleg îți alegi? E simplu, numele angajaților se scriu pe bilețele, fiecare extrage un nume și îl ține secret până în seara petrecerii de Crăciun, când va dezvălui audienței numele celui pe care l-a extras și îi va oferi acestuia un cadou.

9.     Cutia cu dorințe pentru angajați la petrecerea de Crăciun

Acesta este un moment în care angajații pot să spună ce își doresc de la companie. Fiecare angajat va scrie o dorință pe care o va pune în cutie. Managementul poate în acest fel să cunoască ce își doresc angajații si să aleagă să le facă viața mai frumoasă la birou în anul care vine.

10. Ziua în care mulțumești oamenilor că sunt aproape de tine

Ziua petrecerii de Crăciun este ziua în care le poți mulțumi oamenilor că sunt alături de tine, în care îi poți motiva, în care puteți fi o echipă destinsă.

11. Fă-o cu stil!

O petrecere de Crăciun cu stil este memorabilă. Mai mult de atât, poate fi un prilej de socializare cu cei mai buni parteneri de business.

petrecre de Crăciun cu stil, la Domeniul Manasia

Vedeți aici meniurile de mâncare și băutură Corporate Christmas Party:

Contactați-ne și rezervați conacul pentru petrecere:

  Data petrecere:

  Meniu:
  BronzeSilverGold

  Bauturi:
  BronzeSilverGold

  Degustare vin:
  DaNu

  Muzica:
  DJPlaylist

  Interpret:
  DaNu

  Stand-up comedy / show:
  DaNu

  Muzica de pian:
  DaNu

  Mos Craciun:
  DaNu

  Craciunite:
  DaNu

  Tema petrecere:
  DaNu

  Interesat de un Corporate Christmas Party memorabil pentru oamenii tăi? Vino să ne cunoști la Domeniul Manasia, să vezi locul, să ne deguști vinurile și mâncarea.
  Domeniul Manasia este organizator de evenimente corporate, evenimente private și evenimente culturale. Este unul din cele mai frumoase locuri din apropierea Bucureștiului. Merită să-l vezi. Dacă ești șofer ne găsești și pe Waze.