GOLAN LIVE LA DOMENIUL MANASIA

 

Concertul GOLAN este o ocazie unică de a experimenta în premieră în parcul unui domeniu aristocratic ce are un istoric de aproape două secole complexitatea sunetelor muzicii electronice într-un live act cu un vibe aparte.

 

Cei cinci membri ai trupei GOLAN îmbină o mare varietate de instrumente în timpul spectacolelor live, reușind astfel să creeze un sound autentic, ce i-a propulsat rapid ca pe una dintre cele mai de succes trupe românești de muzică electronică, cu un puternic ecou pe scena marilor festivaluri independente europene.

 

GOLAN reușește să împingă limitele muzicii electro pop și să găsească echilibrul perfect dintre sunetele redate prin instrumente precum clape, chitară și bas, percuție, flaut, trompetă, hang pan și sampling sau DJ-ing și voce.

PE 20 OCTOMBRIE DESCOPERĂ ARISTOCRAȚIA ELECTRONICĂ!

PROGRAM

 

OPENING HOURS

17:00

 

DJ SET PAUL DAMIXIE

17:30 – 19:00

 

GOLAN LIVE BAND

19:00 – 20:00

BILETE

 

BILETELE ÎN FORMAT ELECTRONIC POT FI ACHIZIȚIONATE DE PE SITE

SAU DE LA PARTENERII NOȘTRI

Numărul de locuri este limitat.

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.

TRANSPORT GRATUIT PENTRU CONCERTUL GOLAN

Pentru participarea la concertul GOLAN îți punem la dispoziție transport GRATUIT dus-întors, București -Manasia – București. Plecarea se va face din Piața Unirii (din Stația Expresului 783), Sâmbătă, 20 octombrie, la ora 16. (vezi harta)

Rezervă-ți transportul GRATUIT telefonic la nr. 0744 378 888.

Domeniul Manasia se află la o oră distanță de București, în localitatea omonimă. Domeniul include conacul boieresc, parcul de 2 hectare și crama de sub conac – bijuterii de patrimoniu unice în zona Bărăganului și primele Monumente Istorice Clasa A de importanță națională din județul Ialomița, restaurate integral.

PARTENERI MEDIA

Înscrie-te la newsletter și fii primul care află cele mai noi detalii despre eveniment.

ORICE INFORMAȚIE SUPLIMENTARĂ POATE FI SOLICITATĂ PE MAIL LA CONTACT@DOMENIULMANASIA.COM, LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888

SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS.