Cină la conac

Cină la conac | sâmbătă, 4 martie

Pentru cei ce doresc să petreacă la conac un sfârșit de zi relaxat, Chef Alexandru Iacob propune două meniuri cu totul noi, de primăvară. La finalul zilei vă invităm la un nou concert în parcul conacului, despre care am scris aici: Smiley Live.

 


 

MENIU

 

First Course

 

Terină de foie gras cu biscuite de foietaj făcut în casă, jeleu de fructul pasiunii și chipsuri de măr

 

Main course

 

Piept de bibilică, paste spätzle, ceapă verde, popcorn și sos de unt cu ciuperci morel.

 

Desert

 

Chloe

 

Tariful pentru meniu este de 170 lei/persoană.

 


 

MENIU VEGETARIAN

 

First Course

 

Salată de spanac baby cu căpșuni, păstârnac copt și sfeclă roșie

 

Main course

 

Risotto cu ciuperci de pădure și trufe

 

Desert

 

Prăjitură cu fructe uscate și zmeură proaspată

 

Tariful pentru meniul vegetarian este de 150 lei/persoană.

 


Numărul de locuri este limitat.

REZERVĂRI: +40 744 378 888, contact@domeniulmanasia.com sau folosind formularul de contact de mai jos.