Fii Chef pentru o zi și învață să gătești preparate cu care să impresionezi! – Sâmbătă, 15 Iunie 2019

Sâmbătă, 15 Iunie 2019, ai ocazia să fii “Chef pentru o zi”, pentru tine și pentru unul din invitații tăi la Domeniul Manasia.

Înscrie-te la cursul “Chef pentru o zi” și vino la Domeniul Manasia, unde vei găti preparate fine. Îl vei avea maestru pe unul din chefii Domeniului care te va iniția în tainele marii bucătării. Vei pătrunde secretele aluatului, ale sosurilor sau ale preparării cărnii. Vei învăța să folosești mirodeniile, astfel încât să dai gust cu personalitate. La sfârșitul zilei îți vei impresiona invitatul (prietenul, iubita, soțul, soția) cu un fel principal și un desert.

Șorțul de Chef!

 

Măiestria culinară îți va fi răsplătită cu șorțul de Chef, astfel încât să fii inspirat de fiecare data când vei invita pe cineva la cină. Experiența de la “Chef pentru o zi” te va însoți pretutindeni, îți va da încredere și te va ajuta să ai parte de petreceri cu mese de cea mai bună calitate, gătite chiar de tine.

Ce vor face invitații tăi, în timpul în care tu ești “Chef pentru o zi”?

 

O, stai liniștit, ne-am gândit că se vor simți foarte bine. Pot face turul ghidat al Domeniului Manasia, pot servi băuturi răcoritoare, pot citi o carte bună sau se pot antrena într-un joc de badminton sau scrabble. Dacă vii cu copiii, aceștia se pot juca în voie, în deplină siguranță, pe pajiștea domeniului.

Pentru ce date te poți înscrie la “Chef pentru o zi”?

 

În Iunie 2019, evenimentul “Chef pentru o zi” se va desfășuraSîmbătă, 15 Iunie. Imediat ce ai completat și expediat formularul, vei fi sunat de colegii noștri pentru confirmarea înscrierii.

Dejun la Manasia

Cât costă participarea la evenimentul “Chef pentru o zi”?

 

Prețul pentru participare este de 400 lei/ cursant și un invitat.  Dacă doriți să aveți mai mulți prieteni invitați, pentru fiecare invitat în plus veți plăti 150 lei. Rezervați și plătiți cursul online.

Bilete Domeniul Manasia

“Chef pentru o zi” – formatul pentru angajații din companii

 

“Chef pentru o zi” la Domeniul Manasia poate fi personalizat pentru departamentele unei companii, echipa de management, departamentele de vânzări sub formă de competiție în activități de teambuilding. Pentru mai multe detalii și o ofertă personalizată avem rugămintea să ne contactați pe mail: contact@domeniulmanasia.com sau telefonic, la numerele: 0744 378 888 sau 0771 716 356.