Barbeque la conac | sămbătă, 17 iulie

Sâmbătă, 17 iulie, Domeniul Manasia se redeschide pentru publicul larg și vă întâmpină cu o nouă ediție Barbeque la conac, cu un meniu casual ce poate fi savurat la umbra arborilor seculari. Vă așteptăm cu drag, începând cu ora 13.

MENIU (ADULT/COPIL)

 

SALATĂ

 

Salată de sezon, dressing cu muștar și oțet (120/100gr)

 

FEL PRINCIPAL

 

Coaste de porc glazurate, salată de ardei copt și sos de iaurt cu mentă (300/200gr)

Aripioare de pui la grill, sos barbeque, salată de varză roși, cartofi la cuptor (350/250gr)

 

DESERT

 

Ecler cu mascarpone și zmeură (120/120gr)

 

PREȚ: 165/80 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

al conacului și cramei subterane

 

Acesta vă poartă prin toate saloanele conacului și în crama subterană și relevă povești despre istoricul nostru aristocratic și personalitățile care l-au marcat, precum și detalii arhitecturale surprinzătoare, scoase la lumină în timpul procesului de restaurare.

 

PREȚ

 

60 lei / persoană

 

 

Program

 

17 iulie | între orele 13 și 18

Întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru.

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ DOAR PE BAZĂ DE REZERVARE LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS ȘI PRIN ACHIZIȚIA ÎN PREALABIL A BILETELOR DIN MAGAZINUL NOSTRU ONLINE. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!