Autour de la truffe | ediția 4: sâmbătă, 9 noiembrie
Vă invităm la ediția anuală a experienței gastronomice ce sărbătorește unul dintre cele mai prețioase ingrediente pe care ni le dă pământul: trufa – aflată acum în plin sezon. Vânătoarea de anul acesta ne aduce trufe culese din pădurile zonei montane de pe lângă Brașov. În cadrul evenimentului de sâmbătă, vă veți bucura de această delicatesă rară în patru preparate create cu măiestrie de Chef Andrei Carp. Ziua va fi completată de interpretări live ale unor piese din perioada interbelică, recital susținut de Daniel Bălan (voce), acompaniat de Viorel Gheorghe (clape). Vă așteptăm cu drag, începând cu ora 13.
MENIU
GUSTARE RECE
Texturi de conopidă cu trufe
GUSTARE CALDĂ
Șalău cu piure de cartof copt cu trufe, chips de cartof și sos de pește
FEL PRINCIPAL
Mușchi de vită cu ciuperci, piure de țelină coaptă cu trufe și sos demiglace
DESERT
Trufă de ciocolată
PREȚUL UNUI MENIU ESTE DE: 230 LEI / PERSOANĂ
DEGUSTARE DE VIN ȘI WINE PAIRING
Alături de Jidvei veți putea participa la o degustare de vin
în crama conacului, urmată de recomandări de pairing în timpul dejunului.
VOM DEGUSTA
Mysterium Traminer + Sauvignon Blanc, sec 2018
Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc, sec 2018
Mysterium Cabernet Sauvignon + Pinot Noir + Syrah, sec 2018
Castel Muscat Ottonel, demidulce 2011