dejun cu trufe la Domeniul Manasia

Autour de la truffe | duminică, 4 noiembrie

În fiecare an, la începutul lunii noiembrie, sărbătorim unul dintre cele mai prețioase ingrediente oferite de natură: trufele negre. Aceste delicatese rare vor fi proaspăt culese din pădurile de pe Valea Prahovei și din Munții Apuseni și vor face deliciul unui meniu complex, din patru piese. Pentru ca experiența de fine dining să fie completă, crama Gramofon se va ocupa de wine pairing și va aduce la degustare sortimente de vin, potrivite fiecărui preparat. Alături de Estee Lauder România, veți putea participa la un atelier de machiaj și descoperi colecția Re-Nutriv Ultimate Diamond – un tribut adus diamantului negru sau trufei negre. Vă așteptăm începând cu ora 13!

MENIU

 

GUSTARE RECE

 

Terină de foie gras cu trufe negre proaspete, nuci macadamia gratinate și dulceață de smochine cu reducție de vin Porto

 

GUSTARE CALDĂ

 

Biban de mare, spatzle cu trufe, brunoisse de dovleac gratinat, sos cu unt de șofran

 

FEL PRINCIPAL

 

Mușchi de vită, gnocchi cu trufe, piure de dovleac copt, sos demiglace cu parfum de hribi

 

DESERT

Choux cu trufe, ciocolată și migdale

 

PREȚUL UNUI MENIU ESTE DE: 220 LEI / PERSOANĂ

DEGUSTARE DE VIN ȘI WINE PAIRING

 

Alături de Gramofon Wine veți putea participa la o degustare de vin în crama conacului,

urmată de wine pairing în timpul dejunului.

 

BILETELE POT FI CUMPĂRATE ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

ATELIER DE MACHIAJ CU ESTEE LAUDER

 

Povestea Re-Nutriv a început cu o viziune, un vis: „Toată lumea își dorește puțin lux în viața proprie.”

 

Învăluită în mister, cu o formulă ținută secretă, Re-Nutriv a scris un rând important în istoria industriei cosmeticelor de lux, reprezentând un nou început. În vremuri cu prețuri anoste, Estee Lauder a avut curajul să scrie istorie cu un produs ce valora $115 in timp ce celelalte valorau $20.

 

Colecția Re-Nutriv Ultimate Diamond este un tribut adus diamantului negru sau trufei negre, iar cu această ocazie avem deosebita plăcere de a vă invita alături de noi și Estee Lauder la dejunul anual organizat în cinstea acestui ingredient fabulos. În cadrul acestei zile veți putea descoperi produsul în cadrul unui nou atelier de machiaj.

Re-Nutriv Ultimate Diamond

Povestea Re-Nutriv a început cu o viziune, un vis: „Toată lumea își dorește puțin lux în viața proprie.”Învăluită în mister, cu o formulă ținută secretă, Re-Nutriv a scris un rând important în istoria industriei cosmeticelor de lux, reprezentând un nou început. În vremuri cu prețuri anoste, Estee Lauder a avut curajul să scrie istorie cu un produs ce valora $115 in timp ce celelalte valorau $20.Colecția Re-Nutriv Ultimate Diamond este un tribut adus diamantului negru sau trufei negre, iar cu această ocazie avem deosebita plăcere de a vă invita alături de noi și Estee Lauder Romania la dejunul anual organizat în cinstea acestui ingredient fabulos, duminică, 4 noiembrie. În cadrul acestei zile veți putea descoperi colecția în cadrul unui nou atelier de machiaj. Revenim în curând cu toate detaliile.

Publicată de Domeniul Manasia pe Joi, 25 Octombrie 2018

Participarea este posibilă doar pe bază de rezervare la adresa de mail contact@domeniulmanasia.com, la numărul de telefon +40 744 378 888 sau folosind formularul de contact de mai jos. Tot pe bază de rezervare se poate participa la Turul Ghidat al conacului. Numărul de locuri este limitat.

Vă mulțumim pentru înțelegere!