Autour de la truffe | ediția 5: duminică, 15 noiembrie

Vă invităm la una dintre cele mai apreciate experiențe de dining ale toamnei: Autour de la truffe – ediția 5, ce va avea loc duminică, 15 noiembrie. Ca în fiecare an, vă așteptăm cu un meniu din 4 piese, fiecare preparat fiind înnobilat de aroma distinctă a acestui ingredient prețios, cules din pădurile Bucovinei, de la altitudini de 600-800 metri. Vă așteptăm cu drag, începând cu ora 13.

 

Vă asigurăm că întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru. Din acest motiv, numărul de locuri va fi restrâns, iar servirea preparatelor se va face în interior la mese așezate pe cele două nivele ale conacului sau pe terasă – unde avem și încălzitoare.

GUSTARE RECE

 

Duo de pește cu trufe (120gr)

 

GUSTARE CALDĂ

 

Scoici Saint Jacques cu trufe (130gr)

 

FEL PRINCIPAL

 

Mușchi de vită argentinian cu trufe (150gr)

 

DESERT

 

Mille-feuille cu cremă de vanilie

aromată cu trufe și smochine (120gr)

 

PREȚ: 200 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

ÎNTÂMPINARE

 

Fiecare invitat va fi întâmpinat cu un cocktail din partea casei.

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

Întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru. Vă rugăm să citiți recomandările și regulile de conduită pentru acest final de săptămână AICI.

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ DOAR PE BAZĂ DE REZERVARE LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS ȘI PRIN ACHIZIȚIA ÎN PREALABIL A BILETELOR DIN MAGAZINUL NOSTRU ONLINE. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!