Autour de la truffe

Autour de la truffe | 6 noiembrie

[:ro]

În prima dumincă a lunii noiembrie vă invităm la o ediției specială a dejunului la conac, în care sărbătorim trufele. Această delicatesă rară va fi vedeta unui meniu haute cuisine imaginat de Chef Alexandru Iacob, acompaniat de vinuri fine și acorduri de pian.

 


PROGRAMUL ZILEI. 12pm – 6pm


DEGUSTARE DE VINURI

Selectate de Frederic Vigroux « NumberWine & friends » complementare meniului culinar

EXPOZIȚIE « AUTOUR DE LA TRUFFE » ȘI VÂNZARE DIRECTĂ DE PRODUSE

« La Bottega del Tarfufo » de Radu Rughinis. Vom prezenta trufele de toamnă « tuber uncinatum » și trufe albe « Tuber magnatum pico »

SPECTACOL « PIAN & POEZIE »

Peome citite de Daniela Nane, acompaniată la pian de Ioana Maria Lupascu

MENU HAUTE CUISINE

Creat și realizat de Chef Alexandru Iacob

TURUL GHIDAT

Al conacului și al parcului


MENIU HAUTE CUISINE


Burata cu hribi, ghebe marinate și castane coapte

Texura surprinzatoare, inima cremoasă de smântână într-un înveliș de mozzarella, lângă care punem hribi și ghebe marinate, proaspat culese din pădure, alături de castane coapte.

Risotto cu ou poșat și trufe negre

Un risotto cremos, cu ou de țară, o combinație clasică de gălbenuș și trufe. Arome primare. Un preparat simplu la o primă vedere, dar care satisface și cele mai pretențioase gusturi.

Obraz de vită “black angus”, gnocchi cu trufe, hribi și sos bordelaise înnobilat cu trufe

Vită black angus, de la Marpod, lângă Sibiu, lăsată în cuptor 16 ore, până devine incredibil de fragedă. Gnocchi din cartofi roșii de Manasia vechi de un an, de la băcănia satului, trufe parfumate, hribi și un sos intens, ca o completare perfectă a acestui preparat.

Macaron cu cremă de trufe negre

O asociere neobișnuită pentru un desert, o surpriză totală pentru cei care nu au asociat niciodată un desert cu trufele negre.

“Musca” tart – tartă cu struguri muscat

Aluat clasic franțuzesc, cremă parfumată de vanilie și struguri muscat din Dealu Mare, culeși tarziu, foarte aromați.


MENIU COPII


SUPĂ

Supă cremă de legume de sezon

FEL PRINCIPAL

Pui in pesmet panko și parmezan cu piure de cartofi

DESERT

Macaron cu ciocolată albă


Tariful pentru AUTOUR DE LA TRUFFE este de 250 lei pentru adulți (220 lei fără degustare) și 50 lei pentru copii. Numărul de locuri este limitat, iar accesul posibil doar pe bază de rezervare.


contact@domeniulmanasia.com | (+40) 744 378 888.

 [:en]

În prima dumincă a lunii noiembrie vă invităm la o ediției specială a dejunului la conac, în care sărbătorim trufele. Această delicatesă rară va fi vedeta unui meniu haute cuisine imaginat de Chef Alexandru Iacob, acompaniat de vinuri fine și acorduri de pian.

 


PROGRAMUL ZILEI. 12pm – 6 pm


DEGUSTARE DE VINURI

Selectate de Frederic Vigroux « NumberWine & friends » complementare meniului culinar

EXPOZIȚIE « AUTOUR DE LA TRUFFE » ȘI VÂNZARE DIRECTĂ DE PRODUSE

« La Bottega del Tarfufo » de Radu Rughinis. Vom prezenta trufele de toamnă « tuber uncinatum » și trufe albe « Tuber magnatum pico »

SPECTACOL « PIAN & POEZIE »

Peome citite de Daniela Nane, acompaniată la pian de Ioana Maria Lupascu

MENU HAUTE CUISINE

Creat și realizat de Chef Alexandru Iacob

TURUL GHIDAT

Al conacului și al parcului


MENIU HAUTE CUISINE


Burata cu hribi, ghebe marinate și castane coapte

Texura surprinzatoare, inima cremoasă de smântână într-un înveliș de mozzarella, lângă care punem hribi și ghebe marinate, proaspat culese din pădure, alături de castane coapte.

Risotto cu ou poșat și trufe negre

Un risotto cremos, cu ou de țară, o combinație clasică de gălbenuș și trufe. Arome primare. Un preparat simplu la o primă vedere, dar care satisface și cele mai pretențioase gusturi.

Obraz de vită “black angus”, gnocchi cu trufe, hribi și sos bordelaise înnobilat cu trufe

Vită black angus, de la Marpod, lângă Sibiu, lăsată în cuptor 16 ore, până devine incredibil de fragedă. Gnocchi din cartofi roșii de Manasia vechi de un an, de la băcănia satului, trufe parfumate, hribi și un sos intens, ca o completare perfectă a acestui preparat.

Macaron cu cremă de trufe negre

O asociere neobișnuită pentru un desert, o surpriză totală pentru cei care nu au asociat niciodată un desert cu trufele negre.

“Musca” tart – tartă cu struguri muscat

Aluat clasic franțuzesc, cremă parfumată de vanilie și struguri muscat din Dealu Mare, culeși tarziu, foarte aromați.


MENIU COPII


SUPĂ

Supă cremă de legume de sezon

FEL PRINCIPAL

Pui in pesmet panko și parmezan cu piure de cartofi

DESERT

Macaron cu ciocolată albă


Tariful pentru AUTOUR DE LA TRUFFE este de 250 lei pentru adulți (220 lei fără degustare) și 50 lei pentru copii. Numărul de locuri este limitat, iar accesul posibil doar pe bază de rezervare.


contact@domeniulmanasia.com | (+40) 744 378 888.

 [:]

No Comments

Post a Comment