70 de ani de Porsche la Domeniul Manasia

Porsche a ales să sărbătorească cei 70 de ani de existență la Domeniul Manasia. La mulți, mulți, ani!

Porsche a împlinit 70 de ani de la lansarea primului model sport. Domeniul Manasia a fost gazda evenimentului aniversar Porsche – Sportscar Together Day București. Lume bună, atmosferă de sărbătoare, rafinament. Așa cum v-am obișnuit.

 

Sute de cai putere, motoare ambalate, mașini din toate liniile de modele Porsche au făcut un roadshow memorabil și au poposit la Domeniul Manasia.

Sportscar Together Day este un eveniment care se sărbătorește în întreaga lume de către dealerii Porsche. În Statele Unite, Porsche a cunoscut „cea mai mare creștere demografică”. Modelul sport Porsche 356 a fost lansat în Austria, în 1948, unde au fost construite aproximativ 50 de mașini.

 

Prețul inițial al modelului Coupe 356 a fost de 3750 $.

 

De-a lungul timpului, Porsche a beneficiat de câteva din cele mai memorabile campanii publicitare care au aprins imaginația iubitorilor de mașini din întreaga lume: Porsche face diferența între bărbați și băieți („Porsche separates Le Mans from Le Boys”), Nimeni nu e perfect („Nobody’s perfect”), „Rear Horesepower 911” (ilustrând tracțiunea spate), „Kills bugs fast” și altele, chiar mai îndrăznețe.

Domeniul Manasia – organizator de evenimente corporate și private – se află la distanță de o oră de București.