Zile de vizită și dejun la conac | 30 și 31 ianuarie

În ultimul weekend al lunii ianuarie, vă invităm la o escapadă de o zi în afara orașului. Vă vom întimpina cu povești aristocrate, pe care le puteți descoperi în cadrul turului ghidat al conacului și cramei subterane și cu noi preparate în meniul a la carte. Puteți savura un ceai sau o cafea în interior sau pe terasa cu încălzitoare a conacului. Vă veți bucura de aer curat, de bucuria descoperirii unui loc cu istoric secular și savura astfel o zi ca o vacanță. Vă așteptăm cu drag în intervalul orar 11 – 17.

À la carte

 

STARTER

Platou de brânzeturi (30 lei)

Sfeclă roșie, telemea, mix de salată și sos de lămâie cu nuci (45 lei)

 

FEL PRINCIPAL

Pulpă de rață confit cu piure de dovleac și sparanghel, ciuperci și sos de rață (70 lei)

Dorada cu dovlecei, morcovi, șalotă murată și sos de unt și lămâie (60 lei)

Filet de porc, cartofi la cuptor, broccoli, morcov, sos demiglace (60 lei)

 

DESERT

Tartă cu ciocolată (25 lei)

 

COPII

Piept de pui bio cu piure cremos de cartofi și broccoli (35 lei)

 

Rezervări

 

+40 744 378 888 sau contact@domeniulmanasia.com

al conacului și cramei subterane

 

Acesta vă poartă prin toate saloanele conacului și în crama subterană și relevă povești despre istoricul nostru aristocratic și personalitățile care l-au marcat, precum și detalii arhitecturale surprinzătoare, scoase la lumină în timpul procesului de restaurare. Weekendul acesta vă propunem o reducere de 50% la prețul pentru turul ghidat.

 

Preț

 

30 lei / persoană

15 lei / pensionari și copii

 

Program

 

30, 31 ianuarie | între orele 11 și 17

Participarea este posibilă doar pe bază de rezervare în prealabil. Numărul de locuri este limitat în interior la 30% din capacitate. Pentru mai multe informații ne puteți contacta și la adresa de mail contact@domeniulmanasia.com sau la numărul de telefon +40 744 378 888. Echipa noastră vă stă la dispoziție cu orice detaliu suplimentar.