Zile însorite de vizită și dejun la conac | 23 și 24 ianuarie

Pe 23 și 24 ianuarie vremea ne răsfață cu soare și temperaturi de peste 10 grade, de aceea noi vă invităm să porniți pe urmele aristocrației de altădată și să vă bucurați de aer curat, de povești seculare și răsfăț culinar. Ziua Unirii Principatelor Române sub Alexandru Ioan Cuza de care ne leagă o poveste tumultoasă nu poate trece fără a o marca cu o ofertă specială pentru turul ghidat al conacului și cramei subterane. Vă așteptăm cu drag în intervalul orar 11 – 17.

À la carte

 

STARTER

Platou de brânzeturi (30 lei)

Carpaccio de vită cu sos de yuzu făcut în casă și salată (50 lei)

 

FEL PRINCIPAL

Pulpă de rață confit cu piure de morcovi și sparanghel, conopidă murată (70 lei)

Dorada cu piure de cartofi și baby sparanghel (60 lei)

Pastramă de oaie cu cartofi copți (50 lei)

 

DESERT

Mango mousse cheesecake (25 lei)

 

COPII

Piept de pui bio cu piure cremos de cartofi (35 lei)

 

Rezervări

 

+40 744 378 888 sau contact@domeniulmanasia.com

al conacului și cramei subterane

 

Acesta vă poartă prin toate saloanele conacului și în crama subterană și relevă povești despre istoricul nostru aristocratic și personalitățile care l-au marcat, precum și detalii arhitecturale surprinzătoare, scoase la lumină în timpul procesului de restaurare. Veți afla astfel ce ne leagă de Alexandru Ioan Cuza, în weekendul în care sărbătorim Mica Unire a Principatelor Române. Și pentru că este sărbătoare, vă propunem și un preț preferențial pentru turul ghidat, cu o reducere de 50%.

 

Preț

 

30 lei / persoană

15 lei / pensionari și copii

 

Program

 

23, 24 ianuarie | între orele 11 și 17

Participarea este posibilă doar pe bază de rezervare în prealabil. Numărul de locuri este limitat în interior la 30% din capacitate. Pentru mai multe informații ne puteți contacta și la adresa de mail contact@domeniulmanasia.com sau la numărul de telefon +40 744 378 888. Echipa noastră vă stă la dispoziție cu orice detaliu suplimentar.