Zile de vizită și dejun la conac | 20 și 21 februarie
Pe 20 și 21 februarie, Domeniul Manasia este deschis publicului pentru vizite și povești ale aristocrației de altădată și pentru experiențe aparte de dining. Veți putea comanda noi preparate din meniul a la carte sau duminică chiar experimenta savori ale bucătăriei contemporane japoneze. Vă așteptăm cu drag în intervalul orar 12 – 17.

À la carte
STARTER
Platou de brânzeturi (30 lei)
Tartar de somon cu sfeclă și mousse de brânză (45 lei)
FEL PRINCIPAL
Pulpă de rață confit cu baby porumb, piure de zucchini și morcov,
baby sparanghel, șalotă murată și sos cu reducție de vin roșu (70 lei)
Dorada cu șalotă murată, zucchini, piure de spanac, baby morcov,
șalotă murată și sos demiglace de pește (65 lei)
Filet de porc, hribi confit, sparanghel, piure de țelină,
conopidă saute și sos demiglace cu fructe de pădure (65 lei)
DESERT
Păjitură cu ciocolată și glazură de ciocolată ruby (25 lei)
Cheesecake cu mousse de mango (25 lei)
COPII
Piept de pui bio cu piure cremos de cartofi și broccoli (35 lei)
Rezervări
+40 744 378 888 sau contact@domeniulmanasia.com

by Chef Phursang Lama
Pe lângă preparatele din meniul a la carte, duminica aceasta puteți experimenta la conac și preparate din noua noastră bucătărie contemporană japoneză, ce sunt disponibile cu livrare în București pe Bolt Food. Puteți citi mai multe despre acest nou capitol AICI.
Rezervări
+40 744 378 888 sau contact@domeniulmanasia.com

al conacului și cramei subterane
Acesta vă poartă prin toate saloanele conacului și în crama subterană și relevă povești despre istoricul nostru aristocratic și personalitățile care l-au marcat, precum și detalii arhitecturale surprinzătoare, scoase la lumină în timpul procesului de restaurare. Weekendul acesta vă propunem o reducere de 50% la prețul pentru turul ghidat.
Preț
30 lei / persoană
15 lei / pensionari și copii
Program