Dejun la conac

Dejun la conac | sâmbătă, 6 mai și duminică, 14 mai

Vremea plăcută a lunii mai ne deschide apetitul de a petrece cât mai mult timp în natură. Domeniul Manasia promite o evadare de o zi în afara orașului, o experiență inedită de dining oferită de Chef Alexandru Iacob și echipa sa, bucuria descoperirii pentru cei mai noi dintre oaspeți și… un strop de noblețe. Vă așteptăm începând cu ora 12pm!

MENIU | sâmbătă, 6 mai

 

STARTER

Terină de sfeclă coaptă și brânză de capră și foietaj de casă

 

WARM DISH

Biban de mare cu spanac sote, zbarciogi și sos de unt cu lămâie

 

MAIN COURSE

Piept de rață cu piure de napi, ceapă verde și sparanghel

 

DESSERT

Arabella

 

PREȚUL UNUI MENIU ESTE DE 180 LEI / PERSOANĂ.

LA CERERE SE POT FACE SI MENIURI VEGETARIENE.

MENIU | duminică, 14 mai

 

STARTER

Terină de găină și porc, piure de conopidă, dressing de măr și păpădie.

 

WARM DISH

File de biban de mare cu spanac și sos de lămâie.

 

MAIN COURSE

Obraz de vită, risotto de cartofi, ceapă verde și țelină marinată.

 

DESSERT

Arabella

 

PREȚUL UNUI MENIU ESTE DE 180 LEI / PERSOANĂ.

LA CERERE SE POT FACE SI MENIURI VEGETARIENE.

Participarea este posibilă doar pe bază de rezervare la adresa de mail contact@domeniulmanasia.com, la numărul de telefon +40 744 378 888 sau folosind formularul de contact de mai jos. Tot pe bază de rezervare se poate participa la Turul Ghidat al conacului. Numărul de locuri este limitat.

Vă mulțumim pentru înțelegere!






No Comments

Post a Comment