Autour de la truffe | duminică, 5 noiembrie

O dată pe an, în miez de toamnă, sărbătorim unul dintre cele mai prețioase ingrediente oferite de natură: trufele negre. Această delicatesă rară va face deliciul unui meniu din patru piese, realizat sub coordonarea lui Chef Alexandru Iacob. Pentru ca experiența de fine dining să fie completă, crama Gramofon se va ocupa de wine pairing și va aduce la degustare câte un sortiment de vin romănesc, potrivit fiecărui preparat. Vă așteptăm începând cu 12PM!

MENIU

 

GUSTARE RECE

 

Ciuperci sote cu trufe și ou moale, chips de coppa di parma

 

GUSTARE CALDĂ

 

Tagliatelle de casă cu trufe, sos catifelat și pudră de speck

 

FEL PRINCIPAL

 

Piept de porumbel cu piure de țelină, gnocchi cu trufe, chipsuri de dovleac și

sos demiglace cu reducție de vin roșu

 

DESERT

Fantezie de toamnă cu aromă de trufe

 

PREȚUL UNUI MENIU ESTE DE: 215 LEI / PERSOANĂ

WINE PAIRING

 

COSTUL MENIULUI INCLUDE ȘI DEGUSTARE DE VINURI ROMÂNEȘTI

DE LA CRAMA GRAMOFON, PRECUM ȘI DE VINURI FRANȚUZEȘTI DIN COLECȚIA CONACULUI.

Participarea este posibilă doar pe bază de rezervare la adresa de mail contact@domeniulmanasia.com, la numărul de telefon +40 744 378 888 sau folosind formularul de contact de mai jos. Tot pe bază de rezervare se poate participa la Turul Ghidat al conacului. Numărul de locuri este limitat.

Vă mulțumim pentru înțelegere!






No Comments

Post a Comment